16 באוגוסט 2015

לחם בירה מהיר

 
חולם החלומות. מגשים המשאלות. השחרחר שלי. כל כך הרבה שיחות.
ערב אחרי ערב, על בירה וסיגריה, הלחם הזה מונשרי הוא בשבילך.
 
 
 
 
 
500 ג קמח תופח
10 ג מלח
500 מל בירה לבנה
100 ג בצל מיובש, מושרה במים וסחוט היטב
 
הכנה:
מערבבים יחד קמח ומלח. מוסיפים בירה ובצל ומערבבים עד שאין גושי קמח. המנעו מערבוב יתר.
יוצקים לשתי תבנית אינגליש קייק חד פעמית או תבנית לחם אחת.
(אם משתמשים בתבנית אינגליש  מתכת, יש לשמן אותה ולקמח לפני או לרפד בנייר אפיה)
אופים בתנור שלומם מראש ל 175 כשעה לתבנית לחם ו כ 45 ד לשתי תבניות אינגליש חד פעמי.
אל תהיו חזירים כמוני! תצננו היטב לפני האפיה...פשוט הריח, הריח גמר אותי..










 

אין תגובות: