tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post3838338411952736467..comments2024-01-12T01:46:01.365-08:00Comments on מעשה במאפה - בלוג מחשבות ומתכונים: לחם בזיליקוםליהי עראסיhttp://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-36126320700195584542020-11-07T14:01:52.726-08:002020-11-07T14:01:52.726-08:00הכנתי את המתכון עם בזיליקום ושום יבש.
תודה ליהי
י...הכנתי את המתכון עם בזיליקום ושום יבש.<br />תודה ליהי <br />יצא מעולהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15104364513332080725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-1695257571160644562020-10-14T02:31:49.955-07:002020-10-14T02:31:49.955-07:00היי נני,
גם במצב של תפיחת לילה רצוי להתחיל את תהלי...היי נני,<br />גם במצב של תפיחת לילה רצוי להתחיל את תהליך ההתפחה מחוץ למקרר ולראות שהבצק מגיב טוב לשמרים.<br />אפשר להתפיח במקרר לאחר תהליך תפיחה ראשוני בחוץ, להוציא מהמקרר ולתת התפחה עד הכפלת נפח ואז לתנור.<br />בהצלחה :-)ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-73462240527950939052020-10-12T11:07:21.977-07:002020-10-12T11:07:21.977-07:00היי, אפשר להכין את הבצק בלי להתפיח ולהכניס למקרר ל...היי, אפשר להכין את הבצק בלי להתפיח ולהכניס למקרר ללילה?נניhttps://www.blogger.com/profile/17505194026165958983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-60290916984014099292015-06-17T05:21:10.288-07:002015-06-17T05:21:10.288-07:00ריבוש!!! גייסי הברבורות שלך לשישי אפיה!ריבוש!!! גייסי הברבורות שלך לשישי אפיה!ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-68213586592650710252015-06-17T05:20:39.127-07:002015-06-17T05:20:39.127-07:00תודות פיה מתוקה :)תודות פיה מתוקה :)ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-20573889086503376772015-06-17T05:20:13.910-07:002015-06-17T05:20:13.910-07:00תודה מעיין! אכן שמרים יבשים..תודה מעיין! אכן שמרים יבשים..ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-82818593246712733212015-06-17T04:41:23.979-07:002015-06-17T04:41:23.979-07:00מהממת שאת! חשק מטורף ללחם עשית לי.מהממת שאת! חשק מטורף ללחם עשית לי.ריבי מהמעבדבדהhttp://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=598632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-39339023474637368742015-06-17T02:05:48.108-07:002015-06-17T02:05:48.108-07:00מקסים!
שמרים יבשים?מקסים!<br />שמרים יבשים?מעיןhttps://www.blogger.com/profile/02421676657791693643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-47998823806408753942015-06-17T01:16:03.767-07:002015-06-17T01:16:03.767-07:00מהמם :)מהמם :)The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-60319556762857504232015-06-17T00:59:54.223-07:002015-06-17T00:59:54.223-07:00הי סיוון!
לשאלתך הראשונה, בודאי! הייתי משלבת כ 250...הי סיוון!<br />לשאלתך הראשונה, בודאי! הייתי משלבת כ 250 ג מחמצת מכל סוג<br />לגבי הפשתן - הוא נכנס בשלמותו שכן לטחון נטיה להתחמצן בחום ולכן לא בריא כ"כ ובכל מקרה הוא בגדר תוספת במתכון. הרגישי חופשי להמירו בכל סוג של אגוז למשל.<br />ממתינה לשמוע איך יצא לך :)ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-12359447382399301082015-06-16T23:12:09.750-07:002015-06-16T23:12:09.750-07:00היי ליהי תודה על המתכון!
שתי שאלות-אפשר להשתמש במח...היי ליהי תודה על המתכון!<br />שתי שאלות-אפשר להשתמש במחמצת במקום בשמרים? ובקשר לזרעי הפשתן, לא צריך לטחון אותם? הם נשארים שלמים?סיוןnoreply@blogger.com