tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post3694571290361187895..comments2024-01-12T01:46:01.365-08:00Comments on מעשה במאפה - בלוג מחשבות ומתכונים: עוגת גבינה בחושה, טובה מאין כמוה!ליהי עראסיhttp://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-5342508423349636552017-10-23T22:43:11.260-07:002017-10-23T22:43:11.260-07:00הי אנונימית, סליחה על התגובה הממש מאוחרת... משום מ...הי אנונימית, סליחה על התגובה הממש מאוחרת... משום מה היא נעלמה מעיניי - לסנן שעתיים לפני שימוש. זרעי כוסברה שלמים - יטחנו במעבד מזון ודובדבנים משומרים - אפשריליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-66679452443547188702015-05-14T12:55:37.553-07:002015-05-14T12:55:37.553-07:00אחרי שהכנתי את עוגת התפוזים לשבת חזרתי לנסות עוד מ...אחרי שהכנתי את עוגת התפוזים לשבת חזרתי לנסות עוד מתכונים. <br />לסנן- כמה זמן? לא עדיף לסנן מעט יותר כדי שאחכ יהיה בדיוק כמות גבינה מסוננת?<br />זרעי כוסברה- ככה שלמים?<br />דובדבנים- אפשר משימורים?<br />תודה, מיריAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-64377615286117417192014-09-08T05:00:39.493-07:002014-09-08T05:00:39.493-07:00הי עדי! הניחי את הגבינה במסננת מעל קערה על מנת שתג...הי עדי! הניחי את הגבינה במסננת מעל קערה על מנת שתגיר נוזלים ואכסני במקרר. לאחר מכן שקלי והוסיפי את המשקל החסר..אני השתמשתי ב 9%. בהצלחה!<br />ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-2924141776647324352014-09-07T22:41:27.654-07:002014-09-07T22:41:27.654-07:00נראה מעולה! מה הכוונה גבינה מסוננת? הכוונה לגבינה ...נראה מעולה! מה הכוונה גבינה מסוננת? הכוונה לגבינה לבנה 5%? <br />איך לסנן?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04881162674430526288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-44396267905406188172014-08-28T22:08:54.290-07:002014-08-28T22:08:54.290-07:00אלופה!!! שמחה להתארח אצלכם!!אלופה!!! שמחה להתארח אצלכם!!ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-53849191979398853182014-08-28T12:51:27.759-07:002014-08-28T12:51:27.759-07:00וואו!!! ואוווווו אין ספק שבזה הרגע הוכתר כאן בביתי...וואו!!! ואוווווו אין ספק שבזה הרגע הוכתר כאן בביתינו עוגת הגבינה הטובה מאין כמוה!!<br />באמת הפשרתי את התותים והם כאילו מלכתחילה היו שם במתכון! <br />גאונות זרעי הכוסברה! מוסיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-74870769277144730762014-08-28T01:53:15.956-07:002014-08-28T01:53:15.956-07:00הי מוסי!! כיף שאת כאן!! בהחלט ניתן להמיר לפרי אחר....הי מוסי!! כיף שאת כאן!! בהחלט ניתן להמיר לפרי אחר. במקרה של קפואים, יש להפשיר אותם ולאפשר להם להגיר נוזלים לפני שילובם בתערובת. בהצלחה וספרי איך יצא :)ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-12826995846338952042014-08-28T01:14:14.032-07:002014-08-28T01:14:14.032-07:00היי
נראה טווווב!
ניתן להחליף את הדובדבנים בתותים...היי<br /><br />נראה טווווב!<br /><br />ניתן להחליף את הדובדבנים בתותים קפואים?<br /><br />תודה על המתכון ועל הבלוג הממכר בכלל :)מוסיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-72369691399201335532014-07-24T12:21:16.838-07:002014-07-24T12:21:16.838-07:00ממש ככה! זו אמנם עוגה בחושה אך שונה בתהליך ההכנה ש...ממש ככה! זו אמנם עוגה בחושה אך שונה בתהליך ההכנה שאנחנו מכירים מעוגות בחושות על בסיס שמן. בהצלחה וספרי איך יצא!ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-48342146613549129032014-07-24T04:29:30.920-07:002014-07-24T04:29:30.920-07:00 הי,
כלומר מקציפים את התערובת 20 דקות???? לא יותר ... הי,<br />כלומר מקציפים את התערובת 20 דקות???? לא יותר מדי?Anonymousnoreply@blogger.com