tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post5404657601851758148..comments2024-01-12T01:46:01.365-08:00Comments on מעשה במאפה - בלוג מחשבות ומתכונים: גושט גידג'ה - לחמניה בוכרית במילוי כל טובליהי עראסיhttp://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-75221457405016626212023-09-19T01:57:44.314-07:002023-09-19T01:57:44.314-07:00לא, מכיוון שהוא חתוך לקוביות קטנות הוא נעשה תוך כד...לא, מכיוון שהוא חתוך לקוביות קטנות הוא נעשה תוך כדי האפיה. בהצלחה.ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-65217663497762351922023-09-17T00:28:55.112-07:002023-09-17T00:28:55.112-07:00מה עם הבשר לא מאדים לפני האפיה?מה עם הבשר לא מאדים לפני האפיה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-48076636350853688952016-08-10T07:08:30.253-07:002016-08-10T07:08:30.253-07:00לא מטגנים ,כשאת חותכת קצוץ זה מאפשר לבשר להתבשל מה...לא מטגנים ,כשאת חותכת קצוץ זה מאפשר לבשר להתבשל מהר יותר, <br />אם תשימי בשר טחון זה לא ישיג את אותו טעם והרי את רוצה לאכול גושטגיגה ולא משהו אחר <br />הטעם המופלא שלו למעשה נובע מהבשר עם השומן שלו (כל המרבה הרי זה משובח ) בצל והמון פלפל שחור כשנוגסת ניגר ממנו הרבה מיץ עסיסי וטעים מומלץ להכין הרבה גם אם את לבד, להקפיא ולהפשיר בכל זמן אפשרי ,בגלל שזה בלי שמרים הקריספיות שלו נשארת יאמי...תהני..<br />אגב אני מכינה אותו בלי התפוא' וכמון מזלhttps://www.blogger.com/profile/16415461472009837814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-67955474531096772562013-12-22T03:33:17.635-08:002013-12-22T03:33:17.635-08:00שמחה לשמוע!!! תודה יקירה על השיתוף!שמחה לשמוע!!! תודה יקירה על השיתוף!ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-13443732010278557102013-12-15T02:23:04.259-08:002013-12-15T02:23:04.259-08:00טוב ליהיא, משתפת אותך שיצא מעולה!! הכנתי לשישי בצה...טוב ליהיא, משתפת אותך שיצא מעולה!! הכנתי לשישי בצהרים וחוסל, גם הבנות שלי אהבו ממש.!<br />המון תודה על שיתוף המתכון- מכניסה אותו לספר מתכונים שלי....<br />סיוןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-89906441807577259752013-12-11T08:05:04.233-08:002013-12-11T08:05:04.233-08:00היי סיון,המתכון המקורי מגיע עם בשר כבש או צלעות. ל...היי סיון,המתכון המקורי מגיע עם בשר כבש או צלעות. לא ניסיתי להמיר לטחון אז לא יודעת להגיד לך.<br />בהקשר הזה, הבנת נכון, הבשר לא עובר שום טיפול ראשוני למעט קיצוץ דק.<br />בהצלחה ואשמח שתשתפי איך יצא לך :)ליהי עראסיhttps://www.blogger.com/profile/04392574397365293891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-80999214809746256242013-12-08T11:05:34.372-08:002013-12-08T11:05:34.372-08:00היי, ראשית המון תודה על המתכון, הולכת להבין אותו כ...היי, ראשית המון תודה על המתכון, הולכת להבין אותו כמובן!! אבל לפני שתי שאלות:<br />א'- האם ניתן להחליף את הבשר לבשר בקר טחון (כמו לקציצות)<br />והשאלה השנייה- למרות שההסבר מצוין , אבל רק ליתר בטחון: לא מטגנים את הבשר לפני? <br />שוב המון תודה על השיתוף, סיוןסיוןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7362936769230506412.post-13598031534938995872013-11-28T02:04:21.700-08:002013-11-28T02:04:21.700-08:00מכינה ברגעים אלו ממשמכינה ברגעים אלו ממשאיריס ורשבסקיhttp://iriswarszawski.blogspot.co.il/noreply@blogger.com