אחרי כמה זמן. ימים מהורהרים. דברים שקורים. אני כאן !
והחיבוק הכי גדול שאוכל להעביר אליכם, זה דרכה.
עוגת הבית שלי. 5 דקות של בחישת חומרים סטנדרטים למדי מפיקה עוגה רכה מאין כמוה!!
עוגה בתבנית אינגליש קייק אורך 30 ס"מ ממתכת או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמי
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1/2 כוס קוקוס יבש
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל של אסם
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי - בבקשה השתמשו במיץ מתפוזים ולא ממשקה ממותק
11/2 כוסות קמח תופח
בקערה טורפים, ביצים סוכר. מוסיפים שמן בהדרגה ובזרזוף עדין על דופן הקערה ומערבבים היטב
מוסיפים קוקוס ומערבבים. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.
מנפים קמח מעל ומערבבים רק עד שנטמע.
מרפדים בנייר אפיה את התבנית ושופכים את הבלילה לתוכה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות כ 35 דקות
אם זמנכם בידכם, העדיפו תמיד לאפות עוגות בחושות בחום נמוך, אפילו 160 מעלות, כך תתקבל לכם עוגה בעלת שטח פנים ישר ללא בקעים... למרות שברור לכם שזה לא פוגע בטעמה, כן?!
מיד עם צאתה מהתנור, מרטיבים את פני העוגה כם כמה כפות מיץ תפוזים ומפזרים קוקוס יבש.
משאירים אותה בתבנית על רשת צינון. מחלצים מהתבנית ומגישים חיבוק:)
העוגה עכשיו יצאה מהתנור וכל הבית מריח נפלא!
השבמחק:)
רצה לעשות עכשיו תיכף נדווח
השבמחקעשיתי בשישי- עוגה מעולה!! כול כך עסיסית.
השבמחקהמון תודה - נכנסת לספר מתכונים שלי!!
המון תודה
העוגה נראית יאמי!
השבמחקיש מצב להשמיט את הקוקוס מהבלילה?
עירית
כמעט ולא מרגישים בטעם של הקוקוס, אני בכלל לא מרגישה
מחקהיי, זו אכן עוגת תפוזים ולא קוקוס, הקוקוס הוא שחקן משנה/נלווה, את יכולה להוסיף עוד רבע כוס לטעם מודגש יותר. בהצלחה :-)
מחקמה זה 11/2?
השבמחקאחד ועוד חצי
מחקוויתרתי על הקוקוס. יצא מצויין!
השבמחקהקוקוס מוסיף טעםן מיוחד וייחוד למרקם.
מחקלא הייתי מוותרת
היי לכן!!!! יש מצב להשמיט הקוקוס אך אם תחליטו שלא, תראו שהוא ממש לא מורגש ומוסיף המון חן לעוגה..מבטיחה!!
השבמחקאנונימית, היי! 1/1/2 - אחד וחצי כוסות.
כל כך שמחה שאהבתן!!
אגב, אפשר להמיר את הקוקוס באבקת שקדים, יוצא להיט!
השבמחקאיזה עוגה מושלמת!!!
השבמחקאפילו שונא התפוזים לא הפסיק לאכול ממנה.
טעימה, רכה ונהדרת גם אחרי 3 ימים,
שאפו!!!
נראת מעולה ועסיסית.
השבמחקהאם הכמויות לפי כוס מדידה?תודה
כן
מחקתודה ! אכן כן !!
השבמחקנראה נפלא. אין לי כוס מדידה. כוס פלסטיק גם טוב? אותם הכמויות?
השבמחקכן
השבמחקמה מידת הכוס שאת משתמשת בה...תודה
השבמחק240 מל
השבמחקהוספתי קוביות שוקולד בשורה. יצא טעים ויפה עד מאד.
השבמחקהוספתי קוביות שוקולד בשורה. יצא טעים ויפה.
השבמחקנשמע ממש מעניין. אנסה בקרוב, תודה !!!
מחקמושלמת!!
השבמחקמשתבחת עם הזמן. בתנאי שלא נגמרת באותו היום....
השבמחקשלום
השבמחקעוגה מושלמת ואהובה. שאלה לי: האם אתחושבת שאפשרי לעשות אותה כמאפינס/קאפקייקס? האם יש צורך בשינויים? אשמח לתשובה
היי !
מחקאין שום בעיה לאפות אותה כמאפינס רק להקפיד לקצר זמן אפיה ל 15-18 ד. בהצלחה ושמחה שאהבת :-)
לכל המשוטטים פה - תקשיבו : עוגה מ ע ו ל ה !!!!!
השבמחקתודה על המתכון.
זה פשוט מדהים, אנשים בחצי השני של כדור הארץ כותבים לי עליה.... תודה רבה שעצרת לכתוב גם :-)
מחקעוגה מדהימה .אני נהנת לאפות אותה כל פעם מחדש
השבמחקתודה רבה, כיף לקרא :-)
מחקכמה זמן אופים ב 160 מעלות?
השבמחקכ 35 דקות. קיסם שננעץ במרכז העוגה צריך לצאת עם פרורים לחים.
מחקאם אין לי איסטנד פודינג מה אפשרי לשים במקום?
השבמחקהיי, אפשר לשים קמח אבל חייבת להודות שאת הרכות המדהימה של העוגה משיגים בזכות האינסטנט.
מחקעוגה מעולה!
השבמחקטורבו או רגיל ?
השבמחקתמיד טורבו:)
השבמחק