2 ביולי 2014

עוגת שוקולד פרג

 
אתמול היא סיימה את הגן. ושניה לפני ששגרת יומי תשתנה לחודשיים הקרובים ואני אחתים כרטיס בקייטנת אמא,
אפיתי לה עוגה. שוקולדית במרקם פאדגי' כמו שהיא אוהבת ומקושטת הכי "גירלי" שיש!
תשומת לב קטנה ואולי צפויה אבל בכל זאת עושה טוב על הנשמה!!

 
 
200 גר שוקולד מומס
3/4 כוס שמן
3 ביצים שלמות
1/3 כוס סוכר חום דמררה
1/4 כוס קמח כוסמין מלא - ניתן להמיר בקמח ללא גלוטן
100 גר תוספת לבחירה - פרג, שוקוציפס מריר/לבן, אגוזים
 
ממיסים שוקולד בקערה על גבי באן מרי. מוסיפים שמן ומערבבים.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים שלמות וסוכר לקצץ תפוח ובהיר.
מורידים מהירות הקפצה ומשלבים לאט ובהדרגה את תערובת השוקולד והשמן.
מנפים מעל קמח ומוסיפים תוספת לבחירה. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית משומנת עם ספריי ומצופה במעט סוכר
דמררה שיקל על פעולת החילוץ. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 30 דקות. מוציאים את העוגה כאשר הקיסם
שננעץ למרכזה יוצא לח ועם פירורים עליו. זה יבטיח שהיא תשאר רכה ונימוחה גם לאחר שתצטנן.
מצננים מעט ומשחררים מהתבנית לצלחת הגשה. ניתן לזגג מעל גאנש או כל רוטב שוקולד לבחירתכם או לאבק בא.סוכר.
 



חופשה נעימה!!

תגובה 1:

  1. וואו! העוגת נראת טובה בטרוף!!!
    הצלחות מהממות וכל ההגשה יפיפייה!!!!

    השבמחק

בא לכם להשאיר תגובה?