אוכל ואנשים זה חזק ממני.
אני מכורה לטעמים. ויותר מזה, לאנשים. אני רוצה לשמח. אפילו לרגע. אני רוצה שיתרגשו. שיאהבו.אני רוצה שיתמכרו. לטעם. ובעיקר, אני מודה , אלי.
כך נולד "מעשה במאפה", עסק של אוכל אבל גם של סיפורים על אנשים ועל דברים שמרגישים.
ואם לעצור רגע ולהיזכר, זה כמעט 6 שנים שאני...
לשה, מערבלת ואופה במטבח הקטן שלי.
עומדת ממושכות בחלל שאינו עולה על מס' מצומצם של מרצפות.
עובדת עם תנור קטן שסופג בסבלנות לימוד, תסכול, עצבים וגאווה לסירוגין. של פנטזיה וצעדים קטנים בדרך לחלום.
עם הרבה מילים שלא עוזבות גם אחרי שנרדמים. מליון רגעים שאני בטוחה שאני יכולה וכפול רגעים שאני אומרת
"אין מצב"..
גם וגם וגם. עובדת ביום. אופה בלילה. ולפני הכול אימא ואישה.
מחדדת ומדייקת את עצמי עד שהבשלתי לעלות מדרגה.
יציאה למטבח חיצוני הייתה תמיד בגדר חלום. אבל לאן החלום ייקח? מתי באמת מחליטים שכדאי?
שמשקיעים הכול מחדש? שסופגים את הזמן ושכר הלימוד הנדרש? שהתחביב אכן יהפוך לפרנסה..?ולמה באמצע החיים טוויסט בכלל? הרי יש לי אחריות ומשפחה.
גם אם להודות על האמת , די נוח לי עכשיו.
נכון שאני מג'נגללת מבוקר עד ערב, וישנה מינימום הכרחי ולפעמים אף פחות. נכון!
אבל גם יש לי הכנסה גבוהה ומסודרת. ומוניטין נהדר. אז למה לכל הרוחות לחפש הרפתקאות בכלל??
זה לא פשוט לקבל החלטה. שמצד אחד מקצוע מכניס ומנגד להמציא את הגלגל מחדש.
זו הייתה היא שלא ויתרה לי. ימים ולילות יסרה אותי. שאלה שאלות נוקבות. הכניסה לפינות חשוכות.
התעמתה בגבורה וחייכה מהצד בעת הצלחה. היא ידעה שאני יכולה טרם חלמתי שאפשר.היא ידעה בדיוק מה אני צריכה. לספר את סיפור האוכל. כמו שאני רואה אותו, פשוט וחם.
היא שם 32 שנים, ממתינה שאנער מעלי את אבק השנים ואגלה אותה בי.
וזה קרה! ומיד ידעתי מה ואיך אני רוצה. פרויקט המטבח החדש שלי מסתיים לו עם כניסת השנה החדשה.
מעוצב בפשטות ובגרסת פטיט, ממש כמוני. חופן בתוכו הזדמנויות.
שנים של ציפייה והמון סבלנות בשביל הרגע הזה ממש!!
כי עכשיו, בפתחה של השנה החדשה, אני מסתכלת לילדה בעיניים ורואה את האישה שאני,
שאוהבת לעשות קצת מהכול אבל יותר מכל אוהבת לבשל ולאפות.
כאן המקום להודות לאיש המקצוע שעבד איתי על פרויקט המטבח. ניר סקיטל - שזרם עם כל פנטזיה שרצה לי בראש
(גם אם חשב לפעמים שאני הזויה לחלוטין) והביא בדיוק לתוצאה שחלמתי עליה בראש אינספור פעמים. ניר הוא איש
מזגנים עם ידי זהב (ממש!!!) מוכשר כמו שד ופרפקציוניסט ברמות אחרות. אפשר להשיג אותו כאן 054-6262625
ועכשיו, ממליצה לכן לבקר במגזין האינטרנטי המושלם של קארין בסר ולשמוע ממני ומעוד נשים על השנה שהיתה ועל התכנונים לשנה החדשה כאן ואחת מכן תזכה בעוגת עוקץ הדבורה מתנה ממני לכבוד השנה החדשה!!! קארין יקירתי, תודה ענקית על ההקשבה והסבלנות ובעיקר על ההזדמנות!!
שנה. מדהים מה אפשר להספיק בשנה. כמה החלטות, לחיי השנה החדשה!
תגובה 1:
אמן, שיהיה המון בהצלחה!! שנה מתוקה!
הוסף רשומת תגובה